Ontruiming & Spoedontruiming

Heeft jouw ontruiming spoed? Ontruimingopmaat.nl staat binnen no-time voor de deur om jouw spoedontruiming uit handen te nemen. Denk aan een ontruiming van een bedrijfspand, een spoedige oplevering van een zorgwoning of een particulier woonhuis voor verkoop klaarmaken.

Wanneer je op zoek bent naar een senioren verhuizing klik je hier.

Een ontruiming met spoed vraagt om zoveel mogelijk efficiëntie. Wij zorgen dat een woning binnen korte termijn leeg en bezemschoon opgeleverd kan worden.
Dit kan voor bedrijfspanden (denk aan verhuizing of faillissement), huurhuizen, serviceflats, verzorgingsappartement en koopwoningen. Wellicht heb jij een prachtige kans in het buitenland gekregen en moet jouw woning schoon, netjes en leeg overgedragen worden. Misschien vindt er een snelle sleuteloverdracht plaats, of is er een onvoorziene omstandigheid waardoor je snel uit het huis of bedrijfspand moet vertrekken. Denk bijvoorbeeld aan antikraak woningen die binnen korte termijn leeggehaald moeten worden.

Jouw woning ontruimen met spoed

Wanneer jouw huis verkocht is, of jouw huurcontract afloopt, kan het voorkomen dat je met spoed moet ontruimen. Er komt veel kijken bij het ontruimen van een woning of een bedrijfsontruiming. Alle spullen moeten verhuisd worden met verhuisdozen, vloerbedekking moet wellicht verwijderd worden, haakjes moeten uit de muur en zwaar meubilair moet misschien gedemonteerd worden. Daarnaast zit je ook met zware apparatuur als een vaatwasser of een wasmachine. Een verhuizing of ontruiming is fysiek zwaar en niet voor iedereen weggelegd. Je kunt daarom wel een steuntje in de rug gebruiken.

Een snelle ontruiming kan ook buiten werktijden en in de weekenden plaatsvinden.
Afhankelijk van jouw wensen, zorgen wij ervoor om tijdig op jouw stoep te staan.

Wij staan daarom z.s.m. voor jou klaar. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunnen wij een woning of pand binnen enkele dagen schoon opleveren.
Neem contact op voor meer informatie.

verhuizen ontruimen

24 uur service

Neem voortijdig telefonisch contact op bij een spoedontruiming.
Wij proberen 7 dagen in de week, 24 uur per dag, bereikbaar te zijn.

Met spoed een huis ontruimen na overlijden

Voor nabestaanden is het vaak emotioneel zwaar om een woning te ontruimen van een dierbare. Het huis staat vol herinneringen en een snelle ontruiming kan daarom pijnlijk en lastig zijn. Bovendien ben je met je hoofd wel bij andere zaken.
Toch geven een aantal verzorgingskamers of verpleeghuizen maar 7 dagen de tijd om een ruimte schoon op te leveren.
Bij ontruimingopmaat.nl snappen wij deze moeilijke onderneming. Met een persoonlijke en transparante aanpak nemen wij deze taak op ons. Wij bieden tevens transport aan voor inboedel dat naar een nieuw onderkomen moet. Daarnaast kunnen wij (tijdelijke) opslag regelen of inboedel dat achterblijft een nieuw onderkomen geven. Wij hebben een aantal samenwerkingen met kringlopen en vintage webshops (Rehaves), antiekzaken en meer.

Onze service
– Netjes & secuur
– Transparant & persoonlijk
– Ontzorgend & flexibel
– Op maat & scherp geprijsd

Wij leveren een full service.
Wij zijn direct inzetbaar in de regio Twente zoals Oldenzaal, Borne, Hengelo, Bornebroek, Losser, Enschede, Almelo en Wierden. Maar ook in de rest van Overijssel en vlak over de grens. Denk hierbij aan Gildehaus, Nordhorn, Gronau, Bad bentheim en Schüttorf.

Scroll naar top