Over Jeroen

Jeroen van der Meer is liefhebber van antiek en ontruimingen in hart en nieren. Begonnen als meubelmaker, weet hij als geen ander hoe je meubilair een nieuw leven kan geven. Met aandacht voor details tovert hij versleten en kapotte items in nieuwe must haves om.

Daarnaast heeft Jeroen jarenlange ervaring met piano transport. Hij weet precies hoe je zorgvuldig en netjes met fragiele en dure objecten om moet gaan.
En dat zie je ook terug in zijn ontruimingen. Elke woning wordt bezemschoon opgeleverd. Met precisie probeert hij een woning zo goed mogelijk schoon en leeg achter te laten.

Jeroen is een mensen mens en dat zie je in alles terug. Samen met zijn vrouw Silvia bedienen ze de antiekzaak “de Stadszolder” in hartje Oldenzaal. Bij de Stadszolder vind je leuke antieke, brocante en tweedehands meubilair en items..

Recyclen en het doneren van items is nog een bekend fenomeen. Jeroen werkt samen met tig ondernemingen en goede doelen in de Twentse regio. Zo weet je zeker dat veel spullen een nieuw leven krijgen. Als laatste is hij ook nog actief bij de dagbesteding.

Met tig sterke kerels staat Jeroen elke dag paraat voor ieder soort ontruiming en/of verhuizing op maat.

Scroll naar top