Senioren verhuizing Oldenzaal

Wanneer jouw oude woning te groot wordt en de trap opkomen te moeilijk, kan een nieuwe woning dat aangepast is aan jouw wensen, jou en dierbaren veel (kop)zorgen uit handen nemen.

Een Grote Stap

Er komt er heel wat bij kijken wanneer je gaat verhuizen naar een kleinere woning.

– Wellicht biedt het nieuwe huis biedt niet meer de mogelijkheid voor al jouw meubilair.
– Misschien moet er nog geklust worden aan je nieuwe woning.
– Soms moet je oude woning bezemschoon worden opgeleverd.

Genoeg zaken waarbij je een steuntje in de rug kan gebruiken.

Met een persoonlijke en flexibele aanpak bieden wij van ontruimingopmaat.nl een zorgeloze verhuizing.
Daarnaast bieden wij aanvullende diensten aan. Zo kunnen wij je helpen met het uitzoeken van jouw meubilair, regelen wij eventueel transport/opslag voor de spullen die achterblijven en maken wij jouw oude woonruimte tiptop in orde.

Een zorgeloze verhuizing

Wanneer je in je nieuwe woning wilt gaan wonen, helpen wij met het ophangen en aansluiten van interieur en apparatuur, positioneren wij jouw meubelen op de gewenste plekken en klussen wij bij waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan een muur schilderen of een plint leggen. 

Onze verhuizers zijn voorzichtig met jouw spullen. Met jarenlange ervaring in het vervoeren van antiek en instrumenten (zoals piano’s) weten wij als geen ander zorgvuldig en met extra aandacht jouw inboedel van plek A naar B te verhuizen.

Indien jij een kast wilt schenken aan bijvoorbeeld een familielid, bieden wij de mogelijkheid om deze voor je te verhuizen. Dit kan uiteraard binnen Twente en Overijssel. Maar ook in de rest van Nederland en eventueel Duitsland zijn wij actief.

senioren verhuizing

Verhuizen checklist

Wist je dat er een handige verhuis checklist is? Op de website van de consumentenbond vind je een overzicht van alle zaken waar je aan moet denken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe huisarts en tandarts. Gas, water en licht aanschaffen. Of je nieuwe adres doorgeven.

Voel je thuis in je senioren woning

Het is een behoorlijke stap om van jouw oude huis naar een senioren verblijf te verhuizen. Daarom is het van belang om de verhuizing stressloos en probleemloos te laten verlopen.
Ontruimingopmaat.nl is er om ervoor te zorgen dat jouw spullen op de juiste plek komen.

Dit doen wij op grond van de volgende kenmerken:

– Netjes & Secuur
– Transparant & Persoonlijk
– Ontzorgen & Flexibel

Over ontruimingopmaat

Ontruimingopmaat.nl is een ontruiming en verhuisservice in Oldenzaal. Wij zijn voornamelijk actief in Twente en Overijssel.
Denk aan het ontruimen & verhuizen van/naar Hengelo, Enschede, Borne, Losser, Almelo, Wierden en Nijverdal. Maar ook Haaksbergen, Ootmarsum, Rijssen, Goor, Holten, Raalte, Deventer, Ommen en Zwolle. Wanneer jij naar een bedrijf gespecialiseerd in ontruiming in Twente zoekt bent u aan het goede adres.

Wij zijn ook operatief in de grensstreek. Denk o.a. aan Gronau, Nordhorn, Rheine, Bad bentheim en Steinfurt.

De rest van Nederland

Wij bieden ook transport, ontruim- en verhuismogelijkheden aan in de rest van Nederland. Met jarenlange ervaring en tevreden klanten weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een persoonlijke en stressloze ervaring te bieden.

Contact opnemen

Bel / Whatsapp Jeroen van der Meer of neem gratis én vrijblijvend contact op via ons contactformulier. We komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
Ontruimingopmaat.nl is 7 dagen per week te bereiken.

Scroll naar top